Werkwijze

Een opgeruimde werkplaats, keurig geklede medewerkers en representatieve auto’s; Duits Onderhoud hecht grote waarde aan netjes en opgeruimd werken. Onze werkwijze is oplossingsgericht en efficiënt. Maar vooral zijn wij een prettige gesprekspartner die alles zorgvuldig met u overlegt. Want een goede en open communicatie resulteert in tevreden klanten.

Waarom werken met Duits Onderhoud?

Goede en open communicatie

Gedurende het hele isolatieproject vinden wij een goede communicatie met u als opdrachtgever belangrijk. Dit komt tot uiting in onze werkwijze, waarbij we geheel volgens uw wensen te werk gaan en waarbij we u van A tot Z op de hoogte stellen van de vorderingen. In het offerte stadium gaan we graag met u rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken.


Waarom werken met Duits Onderhoud?

Vakbekwaam

Er zijn veel bedrijven waar u terecht kunt voor renovatie of onderhoud van uw woning. Hoe weet u of u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat en toch niet de hoofdprijs hoeft te betalen? Wij kunnen niet voor andere bedrijven spreken, maar voor Duits Onderhoud zijn eerlijkheid en goede manieren vanzelfsprekend. Bovendien hebben we ook diverse certificeringen en keurmerken, waarmee we u maximale garantie kunnen geven.


Waarom werken met Duits Onderhoud?

Maatwerk

Wij luisteren naar uw wensen en onderzoeken de doelen die u met het onderhoud van uw woning wilt bereiken. Op grond daarvan doen wij u een passende offerte. Onze prijsaanbieding sluit aan bij uw wensen en doelen, maar ook bij de mogelijkheden van uw woning en budget. U krijgt dus altijd een maatwerk oplossing.


Waarom werken met Duits Onderhoud?

Onafhankelijk

Omdat er vaak meerdere mogelijkheden zijn om uw doel te bereiken, is het goed te weten dat wij onafhankelijk zijn. Dat wil zeggen dat wij u alle mogelijkheden vertellen, onafhankelijk van de productleveranciers. Uw belang staat bij ons voorop.