Gevel en voegen

Met gevelreiniging voorkomt u schade en ziet uw woning er bovendien weer prachtig uit. Laat uw gevel daarom regelmatig reinigen. Zo krijgen vuil en mossen geen kans om in de muren te trekken en schade te berokkenen. De buitenmuren hebben een vochtwerende werking. Die wilt u graag behouden of verbeteren. De specialisten van Duits Onderhoud vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Voegen en metselwerk

Soms zijn de voegen en het metselwerk van uw gevel niet meer toereikend. Daardoor kan de vochtwerendheid van de gevel verminderen. Wij raden u aan om uw gevels goed te inspecteren, want als u tijdig ingrijpt kunt u erger voorkomen. Wij kunnen die inspectie natuurlijk ook voor u uitvoeren. Indien het nodig is om de gevel te reinigen, repareren of renoveren geven wij u een reële inschatting van de kosten. Ook eventuele andere maatregelen die de staat van onderhoud van uw woning verbeteren, kunnen we in de offerte opnemen. U bepaalt dan zelf welke werkzaamheden u op korte en op lange termijn wilt laten uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld het voegwerk alvast vervangen en later andere verbeteringen doorvoeren.

gevel werkzaamheden - Duits Onderhoud

 

Gevelrenovatie

Als de gevel met reinigen alleen niet meer voldoet aan de huidige normen, is gevelrenovatie een optie. Hiermee kunnen we uw gevel volledig herstellen en verbeteren.Ook als er scheuren in uw gevel dreigen te ontstaan omdat de gevel niet (meer) recht staat, is gevelrenovatie een goede keuze. Gevelrenovatie is een echte verbouwing die veel verder gaat dan gevelreiniging of het vervangen van voegwerk. Onze specialisten kunnen u precies vertellen wat de beste keuze is in uw situatie. Kijk ook even op de pagina Verbouwen om te zien waarom u de verbouwing door Duits Onderhoud wilt laten uitvoeren.

Gevels impregneren

Een bijzonder goede manier voor het beschermen van uw gevels, is het waterafstotend maken. In feite worden de buitenmuren dan van buitenaf geïsoleerd, zodat vocht en wind geen vat hebben op uw gevel. Kijk voor meer informatie over deze bijzondere gevelbescherming op de pagina Isolatie.