Schilderwerk uitbesteden

Een eigen huis brengt de nodige werkzaamheden en taken met zich mee: klussen die soms bittere noodzaak zijn, zoals lekkages of defecten, maar ook (preventief) onderhoud zou een vast deel op uw klusagenda moeten worden. Schilderwerk is daarbij een regelmatig terugkerend onderdeel. Wij adviseren met regelmaat het schilderwerk van ramen en deuren te controleren op scheurtjes of afbladderen. Vocht kan namelijk leiden tot houtrot bij deuren en kozijnen wanneer het niet goed beschermd is – en dat moet ten alle tijden voorkomen worden!

muur verven - Duits Onderhoud

Zelf schilderen

Veel huiseigenaren beginnen vol goede moed aan deze onderhoudsklus. Anderen beginnen er met frisse tegenzin aan, maar beseffen dat het een noodzakelijk kwaad is. In beide gevallen gaat het regelmatig fout, eenvoudigweg omdat de juiste kennis en ervaring mist. Ontvetten, schuren en schilderen klinkt eenvoudig, maar er komt de nodige productkennis en vakkennis bij kijken. Wanneer u bovendien niet regelmatig schildert, duurt het even voor u de slag te pakken heeft om de verf juist aan te brengen en op de juiste manier te verspreiden over het kozijn. Het schilderen duurt dan langer dan verwacht en brengt de nodige slordigheidsfoutjes met zich mee. Vaak begint de tegenzin en tijdgebrek halverwege de schilderklus parten te spelen, waardoor een deel van het huis niet de aandacht krijgt dat het verdient.

Schilderwerk uitbesteden

Wanneer u schilderwerk door een professional laat doen, zult u het verschil vrijwel altijd zien. Onze ervaring zorgt voor een strakke afwerking, een glad resultaat en bovendien zorgt onze vakkennis ervoor dat er een optimale hechting van de verf ontstaat, waardoor deze duurzamer is en een betere bescherming biedt. Een eigen huis wil zeggen dat u verantwoordelijk bent voor het onderhoud, maar delen daarvan kunt u alsnog overlaten aan de professional!