Kozijnen en glas

De kozijnen van deuren en ramen hebben onderhoud nodig. Ook zijn ze na verloop van tijd toe aan vervanging. U heeft dan tal van mogelijkheden: wel of geen kunststof kozijnen, 1, 2 of 3 vakskozijnen, wel/niet draai-kiepramen, ventilatieroosters et cetera. De specialisten van Duits Onderhoud geven u graag en geheel vrijblijvend advies. Wij geven u ook tips. Wist u bijvoorbeeld dat een donker (houten) kozijn meer warmte opneemt en daardoor gevoeliger is voor krimpen en uitzetten?

kozijnen venieuwen - Duits Onderhoud

Van dubbelglas tot HR+++ isolatieglas

Glasisolatie loont!

In de meeste kozijnen zit glas, dat tegenwoordig vaak bestaat uit glas met isolatie (of isolatieglas). De naam zegt het al: isolatieglas is een soort glas dat beter isoleert dan standaard enkel of dubbel glas. Isolatieglas is opgebouwd uit diverse lagen glas met loze ruimtes, vergelijkbaar met de spouw tussen twee muren. Deze loze ruimtes zijn gevuld met gewone lucht, maar bij HR++ glas en HR+++ glas is de gewone lucht vervangen door bijvoorbeeld argon gas. De eigenschappen van dit gas bieden uw woning een betere isolatie. Isolatieglas bestaat nog vaak uit twee glasplaten, maar driedubbel isolatieglas wordt steeds populairder.

Daarnaast zijn er meerdere opties voor enkel-, dubbel en driedubbel glas. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook geluidwerend glas plaatsen of zonwerend HR+ glas. De mogelijkheden zijn zeer divers!

Glasisolatie aanbrengen met het beste isolatieglas

Uw woning isoleren kan onder andere door spouwmuurisolatie, dakisolatie of muurisolatie, maar dus ook via glasisolatie. Glasisolatie is een populaire vorm van woningisolatie vanwege de effectiviteit en een hoog haalbaar rendement. Glasisolatie is dan ook een veel gevraagde dienst bij Duits Onderhoud. Onze glasspecialisten kunnen op basis van uw wensen en mogelijkheden een persoonlijk aanbod doen. Dan wordt de staat van uw woning opgenomen, om u vervolgens een op maat gemaakt voorstel te doen. U krijgt het isolatieglas dat past bij uw doelstellingen en budget en bent met Duits Onderhoud verzekerd van deskundige plaatsing.