Verbouwen

Is uw badkamer toe aan vernieuwing? Of wilt u de woonkamer vergroten? Wat de reden van uw verbouwing ook is, wij zorgen dat uw woning in korte tijd weer voldoet aan uw wensen.

Organisatie

Een verbouwing brengt altijd veel organisatie met zich mee. Welke ruimte wilt u gaan verbouwen? Wat doet u tussentijds met de spullen? Hoe lang gaat de verbouwing duren? En wat gaat het kosten? Er kunnen zich gaandeweg problemen voordoen die niet vooraf zijn ingecalculeerd. Hoe gaat u daar mee om?

Maak u geen zorgen. Met Duits Onderhoud heeft u de zekerheid van een goed voorbereide verbouwing met minimale hinder voor u en uw huisgenoten. Bovendien verloopt de verbouwing efficiënt zodat u snel kunt genieten van het comfort.

werkzaamheden plafond - Duits Onderhoud

 

Meedenken

Wij hebben de ervaring op het gebied van bouwen en renoveren. Daarom kunnen wij u uitstekend ondersteunen bij de realisatie van uw wensen. We bespreken met u de mogelijkheden én grenzen. Met Duits Onderhoud bent u verzekerd van het maximaal haalbare resultaat.

Vergroten m2 woonoppervlak = waardestijging

Indien u kiest voor aanbouw of uitbouw van uw woning (erker, dakkapel) dan vergroot u daarmee het aantal m2 woonoppervlak. Behalve dat dit voor uzelf veel woongenot oplevert, zal het de waarde van uw woning ook doen stijgen. Dan is verbouwen dus een goede investering. Zeker met de huidige lage spaarrente.