Duits Onderhoud:
bekwaam familiebedrijf!

Duits Onderhoud maakt onderdeel uit van de Duits groep en heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van woningen. Wij zijn een hecht familiebedrijf uit Nijmegen, waar normen en waarden als open communicatie, goede omgangsvormen en een behulpzame houding vanzelfsprekend zijn. Het groot onderhoud van uw woning kunt u dan ook met een gerust hart aan Duits Onderhoud overlaten. Op basis van uw wensen en de doelen die u met het (groot) onderhoud van uw woning wilt bereiken, doen wij u eerst een voorstel. Wij geven u een eerlijke en reƫle offerte en houden rekening met uw budget.

Onze manieren

Duits is begonnen als schildersbedrijf en dat kenmerkt nog steeds onze werkwijze. Door onze zeer ordelijke en nette werkwijze, zult u zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Bovendien zijn we helder in onze afspraken en altijd bereid om u te helpen. Wij denken graag met u mee.

Duurzaamheid en kwaliteit

Duits Onderhoud is een bedrijf met een innovatief karakter. Daarom zijn onze oplossingen altijd duurzaam en van hoge kwaliteit. Wij beschikken over diverse certificeringen en keurmerken, zodat we aantoonbaar goed werk leveren.

Tevreden klanten

Zoekt u een betrouwbare en eerlijke partner voor
woningrenovatie, isolatie of groot onderhoud
woning? Kom dan naar Duits Onderhoud.
Want wij zijn pas tevreden als u het bent!

duits-onderhoud-bedrijfsbus